Online bingo is één van de spannendste spellen op het internet. Dat komt doordat je er best veel geld mee kan gaan winnen. Een simpel online bingospelletje kan je duizenden euro’s opleveren. Dat komt omdat er jackpots gewonnen kunnen worden in alle bingokamers. Dat is één van de vele redenen waarom online bingo zo spannend is.

Je weet nooit wanneer je wint

Je kan met online bingo eigenlijk nooit weten wanneer je in de prijzen valt. De nummers vallen willekeurig en je kan op ieder moment een enorme prijs winnen. In een uitzichtloze situatie kunnen zomaar die vijf getallen vallen die jij net nodig had. Je kan kansloos zijn voor de eerste twee prijzen en dan toch als eerste bingo hebben. Je kan de winstkans wel zelf verhogen door meer bingokaarten te kopen of door in een rustige bingokamer te gaan spelen.

Er zijn ook toernooien

Er zijn online ook bingotoernooien en dan moet je bijvoorbeeld zoveel mogelijke prijzen winnen binnen een bepaalde periode. De toernooien zijn spannend omdat er een ranglijst is. Elke keer als je een prijs wint dan zie jij jouw naam stijgen in de ranglijst en maak je een grotere kans op een toernooiprijs. De toernooiprijzen zijn hoog, het kan om duizenden euro’s gaan. Vaak winnen de eerste 10 of zelfs 50 spelers op de ranglijst. Hoe hoger je staat, des te meer geld je wint met een online bingotoernooi.

Je kan een jackpot winnen

Er zijn veel bingospelers die het nog niet wisten, maar je kan ook een jackpot winnen met online bingo. Het maakt niet uit in welke bingokamer je speelt en wat je inzet is. Als jij binnen bijvoorbeeld 30 ballen al bingo hebt, dan win jij die hoge jackpotprijs. Het komt niet vaak voor dat spelers al zo snel bingo hebben. De jackpot kan dan ook meer dan 10.000 euro bedragen.