Bingo is een spel dat je met vrienden kan spelen of alleen achter de computer. Nu kan je ook op een mobiele telefoon bingo gaan spelen. Je hoeft alleen maar een bingo app te downloaden in de Google Play Store en je kan meteen gaan beginnen. De bingo apps zijn meestal gratis en bieden veel vermaak. Je speelt niet altijd met echt geld, maar dat is ook helemaal niet nodig om bingoplezier te beleven. Hieronder hebben wij een top drie genoteerd met de beste bingo apps voor Android.

1. Bingo Heaven app

De Bingo Heaven app werd gemaakt door het Super Luck Casino en kan gratis gedownload worden op alle Android smartphones. Al meer dan 400.000 spelers hebben zich aangemeld op de Bingo Heaven app, dus de bingokamers zijn lekker druk. Je hoeft geen internetverbinding te hebben en dat scheelt toch een hoop gezeur. Je kan dus ook bingo spelen als in het vliegtuig zit of gewoon even geen WiFi kan vinden. Er zijn speciale bingokamers met een thema en je kan jackpots winnen. De toernooien zijn nog leuker en de app is Nederlandstalig. De Bingo Heaven app staat daarom op plek 1!

2. Bingo app

Storm8 Studios bracht de Bingo app uit en dat spel werd al door meer dan 100.000 liefhebbers gedownload. De gebruikers hebben de app veel sterren gegeven en daardoor komt de applicatie al snel bovenin het lijstje te staan in de Google Play Store. Je kan punten verdienen en in levens stijgen. Koop één of meer bingokaarten per spel en probeer verschillende themakamers uit. Je kan ook bingo spelen tegen jouw vrienden in een privé bingokamer. Als je punten op zijn, dan kan je gewoon later weer inloggen en extra munten incasseren. Het bingoavontuur stopt dan ook nooit op de Bingo app.

3. Gamepoint Bingo app

GamePoint maakte ook een eigen bingo app met duizenden gebruikers. De GamePoint Bingo app kan je gratis downloaden en is volledig in het Nederlands. De app legt voor de focus op het sociale aspect. Je kan chatten met andere bingospelers en elkaar beter leren kennen. Probeer tussendoor wel concentratie te houden op de bingonummers, want je moet wel nog wat getallen afstrepen. Win mooie prijzen en speel mee op de GamePoint Bingo app voor Android.