Bingoliefhebbers in Tilburg en omgeving opgelet, want de populaire Silent Bingo Shows zijn weer terug van weggeweest. In de maand juli worden er op drie avonden weer shows georganiseerd. Op de Korte Heuvel kan je op woensdag 30 juni, woensdag 14 juli en woensdag 28 juli terecht voor een avondje bingoplezier. Elke avond is er plaats voor 500 spelers en de kaartverkoop is al bezig. Wacht dus niet te lang en koop alvast jouw toegangskaartjes voor het bingospektakel in Tilburg.

Hoe werkt de Silent Bingo Show?

De Silent Bingo Show op de Tilburgse Korte Heuvel zijn al tijden erg populair. Het feit dat het spelletje simpel is helpt mee. Je kan bingokaarten bestellen en deze ophalen voordat de show begint. Iedereen krijgt een koptelefoon op en de nummers kan je alleen horen als jij de koptelefoon op hebt. Je mag bingo roepen als jouw bingokaart als eerste helemaal is weggestreept. De organisatie heeft allerlei prachtige prijzen voor de winnaars klaarstaan. Het is daarnaast ook gewoon een leuk avondje uit!

Hoeveel kosten de tickets?

Er zijn nog wel enkele coronaregels actief. De Silent Bingo Shows worden met tijdsloten georganiseerd, zodat de bezoekers gespreid binnen kunnen komen. Je kan kiezen voor entree om 19:00 uur, 19:15 uur en 19:30 uur. Een ticket kost 8,35 euro per stuk. Je krijgt dan twee bingokaarten voor een tweetal speelrondes en natuurlijk ook de bijbehorende koptelefoon. Je kan ook meerdere tickets boeken en een tafel reserveren voor jou en je vrienden/familie.

Op welk terras ga jij zitten?

Het leuke aan de Tilburgse Silent Bingo Shows is dat jij kan plaatsnemen op een terras naar eigen keuze en deelnemen aan de bingorondes. Er zijn diverse zaken die deelnemen aan de Silent Bingo Shows Tilburg. Je kan terecht bij de volgende zaken: Live Tilburg, Studio Tilburg, Polly Maggoo, Café Bakker, ShocoTilburg, De Slijterij, Carpaccio Club, Café Philip, Le Clochard, ’t Zusje, Bar Leonardo, Corta Colina Streetfood, Café Stoffel, Café Tribunaal, Café-wijnbar Heuvel 15, Cul de Sac en Gember & Sereh.