Bingosites

Als je graag online bingo wilt spelen zul je op zoek moeten gaan naar een goede bingosite. Gelukkig zijn er veel aanbieders en moet het lukken om er één te vinden die goed bij je past!

Registeren bij een online bingo site kan doorgaans gemakkelijk en snel. Het duurt ongeveer vijf minuten om de registratie te voltooien. Bij sommige aanbieders zal er gratis speeltegoed worden bijgeschreven zonder dat daarvoor een storting hoeft te verrichten. Daarnaast geven de aanbieders van bingo ook mooie welkomstbonussen aan nieuwe leden, hiervan kan jij dankbaar gebruik maken.

Nederlandse en buitenlandse sites

Er zijn veel verschillende Nederlandse en buitenlandse bingosites online te vinden. Op dit moment worden de Nederlandse bingosites gedoogd door Nederlandse Kansspelautoriteiten. Ze zijn nog bezig een goede wet- en regelgeving voor online bingo spelen te ontwikkelen. Daarom is het verstandig om je alleen in te schrijven bij betrouwbare bingosites. Kijk eerst eens naar online reviews van een bingosite, dan kom je er al snel achter of je veilig kan spelen. Vaak kun je ook gratis beginnen te spelen om het eerst eens uit te proberen.

Chatten

Eén van de leuke dingen aan online bingosites is de mogelijkheid om mat andere spelers te chatten. De chatfunctie vind je vaak in een apart vakje op je scherm tijdens het spelen van het bingospel. De oorsprong van bingo als een sociaal gezelschapsspel blijft bewaard doordat je met anderen kunt communiceren. Op Engelse bingosites zal dit natuurlijk vaak in het Engels zijn, maar er zijn gelukkig ook genoeg Nederlandstalige chatrooms te vinden.

Gratis bonussen

Bij het uitzoeken van een bingosite kun je natuurlijk kijken naar de chatroom, het uiterlijk van de site en de gebruiksvriendelijkheid. Waar je ook op kunt letten zijn de gratis bonussen die een bingosite aanbiedt. Als je een fijne bingosite hebt uitgezocht en je besluit je te registeren, krijg je soms een registratiebonus. Dit wordt ook wel eens een welkomstbonus genoemd. 

Soms zie je ook dat sites je een stortingsbonus cadeau doen. Dit betekent dat je een bedrag aan speelgeld krijgt bijgestort wanneer je zelf een bedrag naar de bingosite overmaakt om te kunnen spelen. Daarmee krijg je dus meer speelplezier voor hetzelfde geld.