De Vriendenloterij is één van de bekendste loterijen van Nederland. Het handige is dat jij als deelnemer kan meespelen met je mobiele telefoonnummer, dat is dus ook gelijk het lotnummer. Voordeel is dat je het lotnummer is dus heel gemakkelijk kan onthouden. Wat nieuw is bij Vriendenloterij is de bingo. Wekelijks kan je meespelen met een unieke bingokaart en daar staan 15 verschillende nummers op. Je kan door meer loten te kopen ook meerdere bingokaarten krijgen en een grotere kans maken op de hoofdprijs van 100.000 euro. Wil jij meer weten over bingo spelen bij de Vriendenloterij, lees dan verder!

Bingotrekking Vriendenloterij

De trekking zal gedaan worden met een speciale bingomachine. Er zitten 45 ballen in de machine, oftewel van 1 tot en met 45. De notaris zal iedere week maar liefst 40 ballen trekken. Wekelijks winnen dan ook meer dan 80.000 deelnemers een prijs met de bingo van de Vriendenloterij. Alles verloopt eerlijk, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Wat kan ik winnen?

De speler die als eerste een volle bingokaart heeft die wint een gigantische hoofdprijs van 100.000 euro. Het kan voorkomen dat meerdere deelnemers op hetzelfde moment bingo hebben. De prijs zal dan ook meerdere keren uitgekeerd worden, je hoeft niet te delen. Daarna volgen er nog heel veel andere prijzen. Wat je wint ligt aan hoe snel je bingo hebt, precies zoals bingo normaal ook werkt alleen dan net wat winstgevender. De prijzen krijg je opgestuurd via de post, tenminste als het om een fysieke prijs gaat. Als je geld wint dan verschijnt het bedrag snel op je rekening. Je kan maximaal één prijs per bingokaart winnen bij de Vriendenloterij.

Wat kost deelname bij de Vriendenloterij?

De bingotrekking van de Vriendenloterij is iedere vrijdag. Als deelnemer kan je ook nog een leuke prijs winnen bij de maandelijkse trekking met jouw telefoonnummer. Genoeg kansen om een mooie prijs te winnen. Deelname kost 14 euro per maand en er zijn 12 speelmaanden. Alleen worden er ook nog twee SuperBingo trekkingen georganiseerd en die kosten eveneens 14 euro per maand. Je zal elk jaar dus 14 keer een bedrag van 14 euro moeten overnamen. Je kan trouwens je deelname stopzetten wanneer je dat zelf wilt.

De eerste maand is helemaal gratis

De eerste maand kan je gratis meespelen met de Vriendenloterij. Je hoeft de eerste keer geen 14 euro te betalen en je maakt wel kans op de mooiste geldprijzen. Je kan dus ook diverse bingotrekking gratis meedoen, aangezien de bingotrekkingen wekelijks zijn. Profiteer van de actie en misschien win jij wel een droombedrag.

Bingo quiz op de televisie

Sinds halverwege oktober kan je ook op de televisie genieten van een nieuwe spelshow. De BINGO! De 100 euro quiz is te zien bij SBS6. In die weken kan je de trekking dus live op de televisie volgen, aangezien de getrokken getallen tijdens de quiz meetellen. Je kan de uitslagen ook terugvinden op de website van de Vriendenloterij.